FacebookTwitterLinkedIn

Acesta se va extinde pe o suprafață de 745 de metri pătrați.

Magazinul va comercializa accesorii din linia de produse MICHAEL Michael Kors, inclusiv genți și mici obiecte de piele. În magazin se vor găsi, de asemenea, ceasuri, bijuterii, cercei și o selecție de pafrumuri create de acest brand.

Echipa internă a brandulu a conceput designul magazinului în așa fel încât acesta să ofere o experiență care să reflecte imaginea casual-chic a mărcii. Au fost folosite corpuri metalice lucioase și suprafețe din oglindă în decorarea lui pentru a evoca spritul glamour și eleganța atemporală.

„Deschiderea primului nostru magazin din România a fost extrem de emotionantă, iar Bucureștiul este locul perfect pentru acest eveniment”, spune Michael Kors.

„Este dinamic și modern și abia aștept să îmărtășesc experiența produselor noastre speciale cu toți clienții noștri”, a mai adăugat el.

Michael Kors este un designer premiat și cunoscut la nivel mondial. El creează accesorii de lux și prêt-à-porter. Compania care îi poartă numele, înființată în 1981, produce o serie de obiecte sub etichetele Michael Kors și MICHAEL Michael Kors, printre care se numără accesorii, încălțăminte, ceasuri, bijuterii și haine de femei și bărbați și o întreagă linie de parfumuri. Magazinele Michael Kors sunt operate fie direct, fie prin parteneri licențiați, în câteva dintre cele mai faimoase orașe ale lumii, printre care New York, Beverly Hills, Chicago, Londra, Milano, Paris, Munhen, Istanbul, Dubai, Seoul, Tokyo și Hong Kong.