Cautare
, Contributor

Travel |
|

MGC Topoloveni a lansat o gamă de produse pentru litoral

mgc_topoloveni.jpg
Compania MGC Topoloveni a lansat produse specifice destinate celor care îşi petrec vara pe litoralul românesc.

Sortimentele incluse în portofoliul companiei au fost concepute ţinând cont de preferinţele turiştilor veniţi pe litoral şi să poată fi pregătite de către bucătarii din restaurantele sau hotelurile aflate în zonă în cat mai multe feluri.

Potrivit cercetărilor derulate de companie, majoritatea oaspeților din hoteluri și pensiuni optează pentru mese complete. Produsele companiei MGC Topoloveni sunt diversificate si pentru toate gusturile, atât pentru consumatorii de legume şi fructe, cât şi pentru cei care preferă preparatele din carne. Turiştii au nenumărate opţiuni pentru a savura zilnic feluri de mâncare diferite. De asemenea, spre deosebire de restul anului, românii care vin pe litoral comandă și desert alături de un meniu complet la restaurant.

Printre produsele aflate în oferta MGC Topoloveni se află atât semipreparate, precum specialităţi din carne sau vegetale, cât şi conserve din fructe şi legume, produse de panificaţie şi patiserie, dulceţuri sau sosuri.

Pentru a oferi clienţilor săi un timp de livrare cât mai scurt, MGC Topoloveni a deschis şi un depozit pe Litoral care va asigura stocurile necesare.

“Ne bucurăm că produsele special concepute pentru turiştii aflaţi pe Litoral au fost bine primite de către hotelieri. Sperăm că discuţiile avute să se concretizeze în parteneriate de lungă durată, lucru care va fi de bun augur pentru turiştii aflaţi pe Litoral în această vară întrucât le oferim garanţia unor produse proaspete şi de calitate”, a declarat Nicolae Păuna, director general MGC Topoloveni.

Având peste 110 ani de tradiţie şi experienţă în domeniu, complexul MGC Topoloveni a fost extins şi modernizat cu o investiţie ce depăşeşte 14 milioane de euro, derulată în mai multe etape, Fabrica de Conserve Fructe, Legume, Carne şi Mixte, Fabrica de Semipreparate din Carne, Legume şi Mixte şi Fabrica de Sosuri. În prezent, fabricile MGC deţin toate avizele necesare pentru a exporta în ţările europene.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii