Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Metrorex a solicitat suspendarea procedurii de achiziţie a 51 de trenuri de metrou

Metrorex subliniază, într-un comunicat, că a solicitat suspendarea procedurii privind achiziţia celor 51 de trenuri de metrou pentru Magistrala 5 Drumul Taberei - Pantelimon, până la finalizarea cercetărilor în dosarul vizând această licitaţie, iar CNSC i-a respins cererea, citează Mediafax.
metrorex

Metrorex a fost cea care a solicitat suspendarea procedurii de atribuire până la finalizarea cercetărilor, iar Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a respins cererea de suspendare a procedurii prin Decizia nr. 75s/C6/352, 357/24.04.2015 cu privire la procedura de achiziţie a 51 de trenuri de metrou. Suspendarea soluţionării contestaţiilor depuse de către S.C. Alstom S.A şi de către S.C. Astra Vagoane S.A., în contradictoriu cu S.C. Metrorex S.A. a fost hotărâtă tot de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor – prin aceeaşi decizie, până când autorităţile statului vor pronunţa o hotărâre definitivă în cercetarea ce se află în derulare, se arată în comunicat.

Trei membri ai comisiei de licitaţie din Metrorex sunt cercetaţi penal de DNA în legătură cu licitaţia de atribuire a acordului-cadru privind achiziţia trenurilor de metrou pentru Magistrala 5 Drumul Taberei – Pantelimon, de către Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) SA Bilbao.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii