Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Metropolitan Life a obținut o creștere de 6,3% a primelor brute subscrise în primul semestru

Metropolitan Life a ajuns la prime brute subscrise în valoare de 133,66 milioane de lei, în primul semestru al acestiui an, o creștere de 6,3%, față de aceeași perioadă a anului trecut.
Metropolitan Life(2)

Sub presiunea siguranței

Asigurările de accident și sănătate distribuite direct au reprezentat cel mai important motor de creștere pentru asigurator, urmate de asigurările aferente creditelor de consum.

„Creșterea înregistrată în primele șase luni ale acestui an reprezintă un indicator al creșterii lente, dar sigure, a încrederii românilor în asigurările de viață. Vorbim despre o piață nematurizată, încă, dar care are un foarte mare potențial de creștere”, explică Emilia Bunea, CEO al Metropolitan Life.

Emilia Bunea, Locul 33 în Top 50 cele mai influente, Ediția 2017

În ceea ce privește evoluția sumelor brute plătite de Metropolitan Life către clienți în primul semestru al acestui an, acestea au fost în valoare de aproape 49,4 milioane de lei.

Despăgubirile reprezintă materializarea promisiunii noastre de a fi alături de clienți, în momentele dificile pentru ei. Monitorizăm constant satisfacția clienților cu privire la procesul de acordare a despăgubirilor și, în general, cu privire la serviciile Metropolitan Life”, a mai spus Emilia Bunea.

În prezent, echipa Metropolitan Life numără în România 170 de angajați și 500 de agenți.

Activele totale ale fondurilor de pensii Pilonul II sunt cu 3% mai mari în primul semestru 2017 comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de aproximativ 37,197 miliarde de lei, la 31 iulie 2017, în creștere cu 3,09% față de nivelul de la 30 iunie 2017, potrivit datelor Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

Forbes Heroes 2017, Ciprian Lăduncă: Binele aduce și mai mult bine

Ciprian Lădunca, CFO al Metropolitan Life România: „Continuăm democratizarea asigurărilor”

Pe termen lung

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii