Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

Metropolitan Life a lansat Wise Plan, asigurarea care oferă protecție și investiții

Soluția Wise Plan, lansată de Metropolitan Life, a apărut ponind de la nevoia de a combina cele două nevoi – protecția și economisirea – cu o componentă de investiții.
emilia bunea

„Românii sunt conștienți că trebuie să economisească chiar mai mult decât ceilalți europeni”, spune Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life. De aceea, Metropolitan Life a anunțat lansarea Wise Plan, o soluție completă de asigurare cu componentă de investiții care oferă românilor protecția flexibilă şi personalizată stilului lor de viață și oportunitatea de a economisi și investi pentru viitor.

Potrivit Metropolitian Life, Wise Plan aduce inovație în industria asigurărilor din România, oferind clienţilor protecţia potrivită nevoilor specifice ale acestora, precum şi bonusuri unice pentru evenimentele fericite din viaţa lor și pentru evenimentele asigurate care nu se întâmplă, începând din al cincelea an de contract, sau până la 5% bonus în funcție de valoarea primei de asigurare plătite.

“Metropolitan Life urmărește să susțină românii în planurile lor de viitor și își propune să le ofere permanent acestora instrumentele potrivite pentru a face alegeri bune pentru viitor. Investim în dezvoltarea soluțiilor noastre pentru a răspunde mereu necesităților și așteptărilor clienților și suntem alături de aceștia în momentele importante din viața lor. Prin Wise Plan, românii își protejează planurile și stilul de viață dorit, construind în același timp un viitor mai sigur pentru ei și familiile lor prin investiții realizate pe baza cunoștințelor și expertizei managerilor de fonduri de investiții renumite la nivel mondial”, a declarat Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

Wise Plan se adresează românilor cu vârste cuprinse între 6 luni și 60 de ani, este disponibil în patru pachete – Energic, Activ, Responsabil și Cumpătat, care pot fi atașate produsului pentru a maximiza beneficiile asigurării – sunt flexibile și personalizate în funcție de stilul de viață al clienților, incluzând beneficii dedicate necesităților specifice ale fiecărei categorii de clienți. Soluțiile de protecție asigură suport în situații nefericite cum ar fi deces și invaliditate permanentă rezultată în urma unui accident, fracturi şi arsuri, accidente ce necesită spitalizare şi intervenţii chirurgicale.

În plus, Wise Plan seste conceput astfel încât oferă beneficii unice oferite pentru evenimente fericite din viața clienților. Mai exact, clienţii primesc bonusuri de 50% din prima anuală atunci când se căsătoresc, când se naşte un copil sau atunci când copilul merge la facultate. Totodată, aceștia beneficiază de 30% protecţie suplimentară după 5 ani de contract, de bonusuri pentru a sărbători evenimentele asigurate care nu au avut loc, precum și bonusuri de loialitate începând din al șaselea an de contract.

Referitor la partea de investiții, Wise Plan este o soluție pe termen lung, explică Emilia Bunea. Wise Plan oferă clienților posibilitatea să aleagă cum doresc să investească, în funcție de planurile lor financiare și de profilul de risc, prin cele 6 programe de investiții disponibile. Prima minimă pentru soluția completă Wise Plan pornește de la 150 de lei pe lună.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii