FacebookTwitterLinkedIn

Campania a fost creată pentru promovarea asigurării de viață “Așa cum vrei tu” – o soluţie simplă, flexibilă și transparentă – prin care consumatorii pot avea mai mult control asupra momentelor imprevizibile pentru a se bucura mai mult de viaţă alături de cei dragi.

Potrivit studiilor recente, 87% dintre respondenți au declarat că își doresc o asigurare care să le facă viața mai uşoară.

Cu toate acestea, mulți români recunosc faptul că evită să se gândească la evenimentele negative care ar putea avea loc sau să se pregătească pentru eventualitatea acestora și nu înțeleg întotdeauna valoarea pe care o aduce asigurarea.

Campania prezintă un experiment social inedit, pentru a confirma un obicei adânc înrădăcinat – acela că cei dragi fac orice pentru noi – pentru a genera o conversație despre nevoia de protecție și modul în care asigurarea de viaţă poate contribui la un control sporit asupra evenimentelor neașteptate ale vieții. Experimentul poate fi vizualizat AICI.

Campania se va desfăşura predominant online cu execuţii dedicate mediului digital, prin intermediul canalelor principale folosite de publicul ţintă: Google, Social Media, PR, Website, precum și prin intermediul consultanților Metropolitan Life.

Conceptul campaniei #SunăUnPrieten aparține MRM Worldwide România, care gestionează strategia, creația, achiziția media și execuțiile pentru canalele de comunicare ale campaniei, iar amplificarea comunicării prin PR (parteneri media și reprezentanți ai blogosferei) este realizată de către McCann PR România.

Echipele responsabile pentru dezvoltarea și implementarea campaniei:

Metropolitan Life:

Alexandra Crivăţ (Integrated Marketing Manager)

Lelia Mancaș (Head of Marketing & Communication)

Cristina Drăghici (Senior PR & Communication)

Bianca Sîrboiu (Senior Customer Experience)

MRM Worldwide România:

Ionela Buta (Deputy CEO)

Simona Suman (Creative Director)

Denisa Armașu (Senior Copywriter)

Răzvan Bănică (Art Director)

Ștefan Georgescu (Strategic Planner)

Raluca Berceanu (Group Account Director)

Ana-Maria Dumitrescu (Senior Account Manager)

Cătălina Popescu (Account Executive)

McCann PR:

Ruxandra Vasilescu (Business Director)

Silvia Parpală (Account Manager)

Oana Călin (Senior Account Executive)