Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Afaceri |
|

Metro și-a extins centrul logistic de la Ștefăneștii de Jos cu 10.000 mp

Metro este liderul comerțului cu ridicata la scară mondială, cu sortimente alimentare si nealimentare, specializat în deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor si restaurantelor (HoReCa), precum și ale comercianților independenți.
METRO

Prin această extindere, centrul logistic al Metro a ajuns la o suprafață de peste 65.000 mp.

Noul spațiu, dezvoltat în parteneriat cu Warehouses De Pauw (WDP), prevede o zonă de birouri de peste 300 de metri pătrați, 20 de rampe de alimentare și descărcare și 1 drive-in. Proiectul este predat în baza unui contract de închiriere încheiat pe 10 ani, cu posibilitate de extindere pe alți 10 ani.

“Astăzi, METRO România securizează capacitatea logistică pe termen mediu și lung pentru a deservi toți clienții celor 30 de magazine METRO, fără sincope de aprovizionare, într-un context economic global dificil din acest punct de vedere. Vorbim de o adevărată sinergie operațională, determinată de dotările și tehnologiile integrate în locație. One Roof înglobează pe o singură platformă toate operațiunile logistice permițându-ne o eficientizare  a costurilor, dar și a flexibilității contractuale cu partenerii și clienții noștri”, a declarat Adrian Ariciu, CEO Metro România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii