Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Metro Cash & Carry România și Metro Systems România devin parteneri ai Digi | RCS & RDS pentru transformare digitală

Metro Cash & Carry România, Metro Systems România și Digi | RCS & RDS au demarat, în septembrie, o colaborare în domeniul comunicațiilor electronice mobile și fixe, care acoperă o paletă extinsă de servicii personalizate.
 aboneaza-te
rcsrds.jpg

Proiectul, gestionat de echipa Digi Business, presupune livrarea de servicii de comunicații de date fixe (VPN MPLS), servicii de telefonie fixă, servicii de audioconferință, servicii de telefonie mobilă și date mobile, pentru o flotă de aproximativ 2.000 utilizatori din cadrul celor două companii.

Digi | RCS & RDS a propus celor doi parteneri soluții în domeniul comunicațiilor de date, care să susțină nevoile tehnice ale acestora, atât pentru rețeaua de magazine şi depozite, cât și pentru cele două sedii principale din București. Serviciile sunt furnizate prin intermediul unei infrastructuri fixe pe bază de fibră optică, implementată de operator în cea mai mare parte a locațiilor partenerilor. Pentru o mică parte a rețelei s-a apelat la soluții radio de tip microundă.

”Principalul nostru obiectiv a fost acela de a oferi partenerilor servicii de cea mai înaltă calitate la nivelul experienței utilizatorului și de a integra cât mai bine soluțiile noastre fixe și mobile, pentru optimizarea costurilor. Soluția astfel construită va permite ambilor clienți să beneficieze de cele mai avansate tehnologii pentru serviciile de voce mobilă (inclusiv VoWIFI și VoLTE)”, a declarat Valentin Popoviciu, Vicepreședinte al Consiliului de Administrație Digi | RCS & RDS.

Digi|RCS & RDS este liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia. Compania deține cea mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 7,8 milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului 2018.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii