FacebookTwitterLinkedIn

Meta Estate Trust SA l-a numit pe Oriol Casellas Deig în funcția de director executiv (CEO) al companiei.

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul imobiliar din Spania, Polonia și România, Oriol Casellas Deig va fi responsabil de dezvoltarea Meta Estate Trust și va coordona echipa de execuție a proiectului. În acest proces, el va colabora direct cu Consiliul de Administrație al companiei.

„Vrem să devenim un jucător important pe piața imobiliară și de capital din România. Pentru realizarea acestui obiectiv, încă de la înființarea companiei ne-am propus să aducem alături de noi oameni cu experiență importantă în domeniul de real estate și care să ne sprijine în creșterea și dezvoltarea proiectului nostru. Suntem încrezători că experiența majoră pe care Oriol o deține în acest domeniu, precum și calitățile sale demonstrate de coordonator în cadrul unor astfel de proiecte, ne vor sprijini în acest demers”, a declarat Eugen Voicu, cofondator Meta Estate Trust.

Înainte de a se alătura Meta Estate Trust, Oriol Casellas Deig a lucrat în cadrul unor companii din Spania, Polonia și România active pe piața imobiliară, unde a deținut diverse roluri de conducere și coordonare a proiectelor imobiliare implementate de acestea. Oriol Casellas Deig este implicat activ în dezvoltarea pieței imobiliare din România de peste 15 ani, perioadă în care a coordonat proiecte imobiliare în domeniul rezidențial, clădiri de birouri sau mall-uri, ale căror investiții au depășit valoarea de 350 de milioane de euro. Înainte de a se alătura Meta Estate Trust, Oriol Casellas Deig a deținut funcția de Development Manager în cadrul Veranda Shop & Stay.

Cred că potențialul este uriaș pentru Meta având în vedere, în special, oportunitățile de a ne dezvolta prin piața de capital. Din acest motiv ne dorim să fim o companie model pe AeRO, cu o guvernanță corporativă bine structurată de la bun-început,” a declarat Oriol Casellas Deig, noul CEO Meta Estate Trust.

În mai 2021, Meta Estate Trust a finalizat prima rundă de finanțare, după ce a atras 19 milioane de lei de la 30 de investitori. În data de 14 iunie 2021, compania a aprobat majorarea capitalului social cu suma de 20 de milioane de lei, sumă propusă pentru a fi atrasă de la investitorii de pe Bursa de Valori București, printr-un plasament privat organizat la începutul lunii iulie.