Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

Mesajul premierului de Ziua Națională a României

Luni, cu o zi înainte de 1 Decembrie, prim-ministrul Dacian Cioloș a transmis un mesaj românilor prin intermediul paginii sale de Facebook.
Dacian Ciolos Facebook

În videoclipul postat, Dacian Cioloș vorbește despre valorile pe care trebuie să le respecte România, despre planurile Guvernului pe care îl conduce și despre unitatea care ar trebui să existe între românii de pretutindeni.

„Dragi români, în decembrie 1918, provinciile istorice s-au strâns laolată după ani lungi în care au avut toate un singur ţel, să fie împreună. Acum, după 97 de ani, a fi împreună rămâne un ţel pentru românii din înteaga lume, pentru cei de acasă, pentru cei din imediata apropiere a ţării, sau pentru toţi cei risipiţi în lumea largă de la Roma la Londra, de la Madrid la Chişinău, sau din America în Australia. 1 Decembrie e ziua în care ne simţim cu toţii că suntem români şi că a fi împreună, indiferent unde suntem, poate fi acel sentiment care să ne facă să vrem mai mult de la locul pe care îl numim acasă şi aici acasă vrem o ţară cu care să ne mândrim nu doar pentru istoria ei, ci şi pentru prezentul ei. O ţară unde decenţa şi speranţa sunt împreună, respectul ficăruia şi meritele îi sunt recunoscute, unde guvernarea se dedică ţării, iar rezultatele se văd, unde munca cinstită este răsplătită pe merit, dreptatea triumfă şi transparenţa este regula, nu excepţia. Aceasta este ţara în care eu vreau să fiu prim-ministru şi atâta timp cât voi ocupa această poziţie, mă voi străduii să stabilesc, odată pentru totdeauna, acestă direcţie în care să ne îndreptăm. O Românie în care să avem încredere, o Românie de care să ne putem bucura cu toţii. La mulţi ani România, la mulţi ani români oriunde vă aflaţi! ” a spus premierul.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii