Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

Mercure Bucharest City Center și-a deschis oficial porțile

Mercure Bucharest City Center, primul hotel al brandului internațional, non-standardizat, de tip midscale Mercure, parte a grupului Accor, a fost deschis oficial pe piața din România.
Mercure Bucharest City Center - Entrance

Hotelul de 4 stele, amplasat în apropierea Ateneului Român, funcționează din luna noiembrie a anului 2014.Prin arhitectura și designul de inspirație muzicală, hotelul reflectă moștenirea artistică a marelui compozitor român.

Hotelul are 114 camere confortabile, complet echipate, dintre care 27 de camere Privilege și un apartament,precum și trei săli de conferințe.

Hotelul deținut de investitorul român Dentotal Investment, este operat de Orbis Hotel Group, cel mai mare grup hotelier din Estul Europei și partenerul strategic al Accor în regiune.

„Deschiderea oficială a Mercure Bucharest City Center reflectă eforturile concentrate ale părților implicate: Accor și Orbis Hotel Group, ce dețin expertiză și servicii de neegalat în industrie, Garanti Bank România, care ne-a pus la dispoziție toate mijloacele necesare pentru a ne îndeplini obiectivul, și echipa de profesioniști a hotelului, cei mai energici și entuziaști ambasadori ai brandului. Suntem mândri și încrezători că deținem un produs excelent, cu o poziționare unică și extraordinare oportunități de dezvoltare”, a declarat Bogdan Dogariu, Administrator, Dentotal Investment.

GALERIE FOTO. Cum arată boutique hotelul Mercure Bucharest City Center

Orbis Hotel Group este cea mai mare rețea hotelieră din Polonia și Europa de Est și unicul licențiator al brandurilor Accor în 16 tări din regiune, inclusiv Romania. Orbis deține peste 100 de hoteluri ce totalizează aproximativ 19.000 de camere. În România Orbis Hotel Group operează 7 hoteluri cu 1.334 de camere: 4 hoteluri Ibis, un hotel Pullman, un hotel Novotel și hotelul Mercure Bucharest City Center, recent inaugurat.

„Deschiderea primului hotel Mercure în București reprezintă un pas important, întrucât demonstrează interesul grupului pentru piața locală, precum și oportunitățile sale de creștere. Datorită personalității autentice și mixului de servicii specifice, Mercure este unul dintre brandurile cu cel mai mare potential de dezvoltare. Pentru că România este o piață cheie pentru Orbis și Accor, am stabilit aici o echipă managerială experimentată, extrem de receptivă și autonomă, al cărei scop este să ofere sprijin activelor curente și să valorifice oportunitățile viitoare de dezvoltare”, a declarat Gilles Clavie, Președinte și CEO al Orbis Hotel Group.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii