Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Mercedez-Benz lansează a zecea generație de limuzine din clasa business

Noul model va fi disponibil spre vânzare începând cu luna aprilie.
Mercedes-Benz E-Klasse Limousine (W 213) 2016Mercedes-Benz E-Cl

La momentul lansării, Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibil în două versiuni de motorizare: E 200, cu un motor turbo pe benzină cu patru cilindri și E 220 s, propulsat de un motor diesel cu patru cilindri. Ulterior, alte modele vor completa gama de motoare, inclusiv E 350, e chipat cu tehnologia hybrid, iar anul acesta, compania va extinde gama cu un motor pe benzină cu șase cilindri care oferă o putere de 245 Kw/333 CP și un cuplu maxim de 480 Nm.

Ampatamentul noului model a crescut cu 65 milimetri până la 2.939 milimetri iar lungimea a fost extinsă cu 43 milimetri până la 4.923 milimetri.

Iluminarea din interior se face prin utilizarea tehnologiei LED și adaugă accente de lumină echipamentelor opționale, extranului central, spațiului de depozitare instalat pe consola centrală, mânerelor de deschidere, buzunarelor din ușă, spațiului destinar picioarekir dub fața și spatelui autovehiculului, tetierelor și difuzoarelor.

Noua gamă de opțiuni disponibile la noul model Clasa E include, printre altele, sistemul Drive Pilot, care poate menține atât distanța corectă față de autovehiculele din față și să le urmărească cu o viteză de până la 210 km/h, sistemul Pre-Seif impulse side (în cazul în care este detectată o coliziune laterală și iminentă, șoferul și pasagerul din față sunt mișcați în afara zonei de pericol, în latreral, ca măsură de precauție. Noul model cupruinde și telefonie multiuncțională, echipat cu Comand Online, care permite telefoanelor mobile să fie conectate la antena exterioară a autovehiculului, fără să fie nevoie de cabluri sau suport de telefon.

Noua Clasă E va fi disponibilă în centrele autorizate de vânzare Mercedes-Benz din România începând cu luna aprilie 2016.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii