Cautare
, Contributor

SmallBusiness |
|

Mercedes-Benz și Hotel InterContinental propun trasee inedite ale Bucureștiului

Mercedes-Benz_Viano_-_InterContinental.jpg
Mercedes-Benz România și Hotel InterContinental București au lansat un proiect pilot de explorare a Bucureștiului: un traseu turistic special, la bordul modelului Viano.

Serviciul de concierge, întâlnit în hotelurile de lux, are rolul esenţial de a prezenta oaspeţilor hotelului cele mai interesante locaţii din zonă, oferindu-le informaţii şi recomandări despre evenimente culturale şi atracţii locale. De la finele anului trecut, oaspeții hotelului InterContinental pot avea, tot prin intermediul acestui serviciu, propriile trasee urbane, particularizate pe diferite gusturi și preferințe.

Mașina aleasă pentru aceste tururi – Mercedes-Benz Viano – este un veritabil birou mobil,  disponibil în trei variante de lungime şi trei variante de echipări: Trend, Ambiente şi Fun.

De asemenea, un nou model din gama Viano este Avantgarde, proiectat pentru a îmbina spaţiul generos al unui van, eleganţa unei limuzine şi performanţele dinamice ale unui autovehicul sport.

Viano poate fi utilizat ca shuttle, în călătorii de afaceri sau în vacanţe, cu familia, iar tehnologia BlueEFFICIENCY, ca dotare standard, asigură maximizarea eficienţei consumului de combustibil şi diminuarea impactului asupra mediului.

Autovehiculul comercial uşor Viano beneficiază de 3 ani garanţie extinsă fără limită de kilometri (ExtendPlus), 3,95% dobândă anuală (avans 15%, perioadă 12 luni, DAE de 9,77%) şi de 30 de ani de mobilitate (prin seviciul Mobilo).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii