Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Mercedes-Benz lansează oficial noul GLA și în România

Reprezentanții Mercedes-Benz în România au prezentat noul GLA, cel mai mic SUV din gama producătorului de autovehicule premium, iar prețul pentru un astfel de model pornesc de la puțin peste 37.000 de euro.
mercedes-benz noul gla

“Noul GLA reprezintă sinergia perfectă între frumusețe desăvârșită și elemente robuste de off-road”- Cu acest model, ducem SUV-ul dinamic mai departe, în viitorul luxului modern,” a declarat Gorden Wagener, Chief Design Officer, Daimler Group.

A doua generaţie Mercedes-Benz GLA a fost prezentată în România în cadrul unei conferințe de presă inedite, desfășurată online. A doua generație de GLA este un SUV compact, spre deosebire de prima generație a modelului, care era un crossover compact.

Noul GLA este construit pe a doua generaţie a platformei MFA2. Pe lângă noua platformă, GLA are acum în dotare sistemul de iluminare MultiBeam cu funcție off-road, impresionantul sistem MBUX compus din două ecrane de dimensiuni mari ale căror funcții pot fi controlate atât de pe volan cât și de pe touch-pad-ul amplasat pe consola centrală sau chiar prin sistemul touch-screen integrat, un spațiu interior optimizat și noi grupuri propulsoare.

Totodată, în funcţie de motorizare, GLA vine cu tracţiune integrală 4Matic în dotarea standard sau este echipare opţională. Sistemul 4Matic dispune şi el de o funcţie opţională, respectiv distribuţia variabilă a cuplului motor. Priza de putere pentru puntea spate este integrată în cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj.  Farurile Multibeam LED dispun şi de o funcţie offroad, odată selectată funcţia se anulează funcţia adaptivă a farurilor.
Varianta de bază, GLA 200, pleacă de la 37.390 de euro cu TVA. Cel mai ieftin diesel este GLA 200 d și pornește de la 38.590 de euro cu TVA. Varianta cu tracțiune integrală a celui din urmă, adică GLA 200 d 4Matic, pleacă de la 30.690 de euro cu TVA.

Vârful gamei până la debutul variantelor AMG, GLA 250 4Matic pleacă de la 46.690 de euro cu TVA. Între cele de mai sus intră GLA 220 d cu un preț de 43.690 de euro, GLA 250 la prețul de pornire de 44.590 euro și GLA 220 d 4 Matic cu un preț de 45.790 de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii