FacebookTwitterLinkedIn

Pornind de la deviza Mercedes-Benz potrivit căreia pentru a deveni cel mai bun, trebuie să trăiești excelența prin puterea exemplului, „Pe urmele celor mai buni” vine în întâmpinarea românilor conectându-i cu sprijinul ambasadorilor Mercedes-Benz în România: Andreea Esca, Camelia Potec, Andi Moisescu și Cătălin Ștefănescu.

Cei patru mentori îşi prezintă propriile poveşti de succes, aliniate strategic cu viziunea Mercedes-Benz, de a fi cei mai buni.

Românii sunt încurajați să se înscrie online în competiţia „Pe urmele celor mai buni” (pe website-ul www.peurmelecelormaibuni.ro) şi, astfel, să se apropie de îndeplinirea proiectelor la care lucrează.

Patru câştigători vor beneficia de sesiuni de consultanţă din partea mentorilor, filmate şi prezentate în cadrul primului show online marca Mercedes-Benz în România, pe același website.

„Românii sunt foarte receptivi la proiectele Mercedes-Benz în România şi suntem mândri pentru că ne apreciază inițiativele atât dintr-o perspectivă emoţională, cât şi una raţională, determinată de calitatea superioară a produselor noastre. Parteneriatul veritabil dintre Mercedes-Benz şi România se bazează pe importante valori comune, se consolidează an de an şi duce mai departe promisiunea de a fi și de a oferi «The best». Prima noastră campanie locală de brand, Pe urmele celor mai buni, încurajează și subliniază valorile noastre – siguranța, confortul și sportivitatea, și mai presus de orice, inovaţia în toate formele sale”, declară Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars şi CEO Mercedes-Benz România.

Startul campaniei a fost marcat de o serie de materiale video, ce prezintă poveştile nescrise până acum ale celor patru ambasadori în drumul lor către succes, cu rol de a oferi inspirație tuturor românilor care doresc să se înscrie în campanie.

Pe urmele celor mai buni - Andreea Esca

Andreea Esca, alături de tatăl său, conduce un Mercedes-Benz GLC către Ţara Făgăraşului, acolo unde a regăsit autenticitatea și simplitatea satului românesc.

Camelia Potec se întoarce la origini, la volanui unui Mercedes-Benz GLE Coupé. Marea campioană revine cu emoţie la bazinul de unde a plecat în călătoria sa de performanţă.

Andi Moisescu, la volanul Clasei C T-Modell, vorbeşte despre emoția cu care a participat la concursuri de patinaj viteză, un fapt mai puţin cunoscut despre el.

Cătălin Ştefănescu, dincolo de cariera sa de respectat om de televiziune, are şi o pasiune pentru teatru și dramaturgie. În limuzina Mercedes-Benz Clasa E, Cătălin Ștefănescu călătoreşte alături de prietenii săi din lumea teatrului şi relatează poveşti fascinante.