FacebookTwitterLinkedIn

Extrem de secretoși, cei de la Sony doar au anunțat că noua consolă Playstation va fi disponibilă începând cu vacanța de iarnă. Nici măcar nu au arătat o fotografie cu noul device ci doar au prezentat de la distanță noul controller Dualshock 4.

Acesta este foarte important deoarece va controla unul din jocurile create special pentru a scoate în evidență noile caracteristici tehnice ale lui PS4. Sony a anunțat că odată cu PS4 va fi lansat și jocul “Driveclub” iar în momentul anunțului pe monitoare și-a făcut apariția fotografia pe care o vedeți aici. Deloc întâmplător, ea este prima imagine oficială a noului CLA 45 AMG, vârful de gamă al micului coupe cu patru uși de la Mercedes-Benz.

Bazat pe platforma compactă cu tracțiune față a mărcii, CLA sosește în România în aprilie iar versiunea AMG de 360 CP ceva mai târziu. Ea va avea tracțiune integrală standard, cutie automată cu șapte trepte și setări AMG pentru frâne, suspensii, direcție. Evenimentul Sony a avut loc la New York iar prezența la primul salon auto, pentru CLA 45 AMG va avea loc în același oraș, în luna martie, după Geneva.

La salonul auto elvețian Mercedes-Benz lansează A 45 AMG, echipat cu același motor de doi litri turbo, cu patru cilindri, 360 CP și 450 Nm precum și versiunile “normale” CLA. Pentru New York este păstrată versiunea AMG a cărei fotografie o vedeți aici.

Nu vă așteptați ca fotografiile adevărate ale lui CLA să difere de ceea ce vedem în acest printscreen din “Driveclub”. Sony anunță că jocul va fi de un realism incredibil, jucătorii se vor putea întrece între ei sau în echipe bine stabilite, se vor întâlni pe hărți desprinse din lumea reală pentru curse aranjate și vor socializa la un nivel nemaiîntâlnit până acum în cadrul PS3. O aplicație de smartphone și tablete le va permite celor înscriși în “Driveclub” să comunice între ei chiar și când nu sunt conectați prin PS4 sau să vadă rezultatele curselor.