Cautare
, Redactor

Reporter în căutare de oameni și povești.

Lifestyle |
|

Meli Melo Paris a deschis primul magazin la Târgu Jiu

Meli Melo Paris a deschis, pe 30 august, primul magazin în sistem franciză din Târgu Jiu. Noul magazin se află în Shopping City Târgu Jiu și completează oferta de produse și servicii disponibile în centrul comercial, cu îndrăgitul brand de accesorii și bijuterii pentru femei.
Meli Melo opening store_Targu Jiu

În noul magazin, clienții vor găsi o gamă largă de produse, respectiv bijuterii (cercei, coliere, brăţări, inele, pandantive, broşe), accesorii pentru păr (cleşti, bentiţe, ace de coc, agrafe, elastice), accesorii clasice  (genţi, portofele, curele, eşarfe, pălării, ochelari de soare, mănuşi, căciuli, fulare), ceasuri, costume de baie, pareo, umbrele, căști si huse telefon, agende, bijuterii din oțel, din argint şi placate cu aur, accesorii pentru copii, precum si articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

În plus, cu ocazia deschiderii, Meli Melo Paris a pregătit o ofertă specială pentru pasionații de shopping. Timp de 4 zile, până pe 2 septembrie, toate produsele pot fi achiziționate cu 20% reducere din prețul inițial, în limita stocurilor disponibile.

Magazinul  Meli Melo este amplasat la parterul centrului comercial și are o suprafață de aproximativ 40 de mp.

Campania promoțională de 20% reducere este valabilă începand din 30 august, până duminică, 2 septembrie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii