Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Mega Mall din Pantelimon, liber la construcţie

Outdoor_Mega_Mall_Bucharest.jpg
Proiectul Mega Mall, dezvoltat de Real 4 You Group în cartierul bucureştean Pantelimon, a obţinut autorizaţia de construire, ceea ce îi va permite dezvoltatorului austriac să înceapă lucrările anul viitor.

Operatorul de hypermarketuri Carrefour şi cei de electrocasnice Flanco si Altex, operatorii de entertainment Slot Point Casino şi Cine Grand, precum şi ancore internaţionale  printre care C&A, H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Celio, Lashez, Office Shoes au închiriat deja spaţii în Mega Mall, centru comercial care va avea o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 70.000 de metri pătraţi.

“Construcţia va demara anul viitor. Contractele cu ancorele sunt deja semnate şi ne aflăm în negocieri avansate pentru zona de distracţie şi food court, dar şi cu branduri internationale de talie medie pe segmentul de fashion”, spune Simina Istrate, Associate Director în cadrul departamentului de retail al Colliers International.

Sursa foto hartă: salutbucuresti.ro

Companiile de consultanţă Colliers International şi DTZ Echinox sunt agenţii co-exclusivi ai proiectului.

Află ce alţi dezvoltatori construiesc un mall în estul Bucureştiului

”Mega Mall se va adresa locuitorilor din estul orasului, o zonă de atractie principală de 400.000 locuitori din cartierele învecinate, cu vizibilitate mare şi acess foarte bun, atât cu maşina cât şi cu mijloacele de transport în comun, dacă luăm în considerare proiectul de acces direct la metrou, dar şi mărimea şi conceptul centrului comercial, adaptate perfect cerinţelor pietei”, a declarat Razvan Sin, Head of Retailepartment în cadrul DTZ Echinox. 

Real 4 You Group va dezvolta Mega Mall în Bucuresti, precum şi câteva centre comerciale în România, în oraşe precum Satu Mare, Focşani şi Târgu Mureş, denumite tot Mega Mall. Centrele vor avea între 18.000 şi 22.000 de metri pătraţi şi vor fi ancorate de un supermarket sau de un hypermarket. Ambele companii de consultanţă sunt agenţi co-exclusivi pe proiectele din ţară.

Real 4 You Group este un investitor imobiliar fondat în 1995 de către Christian Rimpf şi Klaus Riederer. Activitatea principală a grupului constă în proiectarea şi dezvoltarea de proprietăţi de retail. Proiectele Real 4 You au fost dezvoltate cu precădere în Ungaria, Cehia şi Slovacia. Într-o etapă următoare, Real 4 You a dezvoltat proiecte şi în Romania şi Bulgaria. În România, Real 4 You a construit 21 magazine MiniMax şi trei parcuri de retail de tip Family Centers, în timp ce Mega Mall Sofia se află în prezent în construcţie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii