FacebookTwitterLinkedIn

„Din noua funcție, îmi propun sa contribui vizibil și semnificativ la dezvoltarea și consolidarea Mega Image pe piața din România, precum și a relației cu consumatorii, ținând cont permanent de așteptările pe care aceștia le au. Viziunea noastră va fi foarte clară în direcția experienței pe care vrem să o oferim consumatorilor în supermarketurile Mega Image,” a declarat Adrian Nicolaescu, noul director de marketing al Mega Image.

Cu o experiență profesională de peste 15 ani în marketing și comunicare, Adrian Nicolaescu a ocupat în ultimii șase ani funcția de Director Executiv de Marketing în cadrul Caroli Foods Group, producător de mezeluri din România, unde a coordonat activitățile de marketing și comunicare corporate și de brand.

Pe tot parcursul profesional, Adrian Nicolaescu a fost implicat direct în activități de creștere a performanței de brand, de dezvoltare și organizare de campanii pentru consumatori, dezvoltarea de noi produse și rebranding, crearea de portofolii de strategie și category management.

Adrian Nicolaescu este absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Management. El și-a consolidat cariera în cadrul unor companii de renume (Devin Bulgaria, Red Bull România – Bulgaria – Albania, Unilever – Knorr și Beiersdorf – NIVEA), unde a  deținut diverse funcții în departamentele de marketing, coordonând echipe multifuncţionale.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde în prezent 296 magazine în București, Constanța, Ploiești, Pitești, Brașov, Târgoviște și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image (168),  Shop&Go (127), AB COOL FOOD (1).

Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internațional înființat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.