FacebookTwitterLinkedIn

În ceea ce privește comenzile livrate și plasate prin platforma proprie, reprezentanții companiei susțin că s-a înregistrat o creștere totală de peste 100%.

„Eforturile și investițiile noastre se concentrează pe dezvoltarea și consolidarea zonei de e-commerce, care în ultimul an a crescut într-un ritm accelerat și ne așteptăm la rezultate din ce în ce mai bune. Avem un nou depozit care poate susține activitatea din e-commerce și am lansat aplicaţia de mobil cu serviciul de livrare rapidă în două ore, ne-am extins în oraşele mari din ţară, iar planul este să continuăm să venim și mai aproape de clienți ”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

Potrivit acestuia, comparativ cu anul anterior, aplicația de mobil Mega Image înregistrează o creștere medie lunară de peste 140% de instalări noi și 325% creștere medie a vizitelor lunare, în timp ce valoarea medie a coșului de cumpărături pentru comenzile livrate începând cu a doua a zi este de aproximativ opt ori mai mare față de valoarea medie a coșului înregistrată în magazine.

În prezent, serviciul de livrare rapidă a retailerului deservește clienți din proximitatea a 107 magazine.