Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Mega Image își încetează operațiunile din Pitești din cauza rezultatelor slabe

Cele patru magazine din Pitești vor fi închise în săptămânile care urmează.
 aboneaza-te
12. Mega Image

Ca urmare a evaluării portofoliului de magazine, Mega Image a decis ca magazinele din rețeaua proprie din orașul Pitești nu înregistrează un nivel de vânzări care să permită susținerea în continuare a activității comerciale. În ciuda eforturilor pe care compania le-a făcut de la deschiderea acestor magazine, performanța  vânzărilor în aceste spații nu atinge nivelul scontat. Mai mult, investițiile făcute în publicitate, logistică, prețuri și promoții nu au adus rezultatele așteptate, ci s-au adăugat la pierderile deja înregistrate.

„Ne vedem nevoiți să luăm o decizie dificilă, aceea de a închide în perioada următoare, cele patru magazine situate în orașul Pitești, respectiv două magazine Shop&Go și două magazine Mega Image. Decizia este regretabilă, întrucât cunoaștem implicarea fiecăruia dintre proprietarii spațiilor noastre și a partenerilor noștri în construirea unei povești comune de succes. Din păcate însă, trebuie să avem în vedere performanța actuală a magazinelor, care este una sub nivelul așteptărilor noastre.” a declarat Xavier Piesvaux, director general al Mega Image.

Decizia referitoare la încetarea operațiunilor din orașul Pitești reprezintă o excepție pentru planul de expansiune al Mega Image. Compania va continua procesul de extindere a rețelei de magazine în București, Constanța, Brașov, dar și în alte localități unde Mega Image este deja prezentă.

“Concentrarea investițiilor noastre în localitățile unde nivelul de performanță este adecvat reprezintă argumentul din spatele deciziei luate în cazul orașului Pitești. Însă, aceasta este o decizie punctuală care nu va influența în nici un fel ritmul nostru de expansiune în piața de retail din România, care, conform estimărilor noastre, va fi la același nivel cu cel din ultimii ani.” a adăugat Mihai Spulber, Mega Image Operations Director.

CITEȘTE ȘI

Xavier Piesvaux părăsește Mega Image după 10 ani petrecuți în România

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii