Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

Mega Image a deschis 16 unități noi în noiembrie

Mega Image a deschis doar în luna noiembrie a acestui an 16 unități noi, din cele 46 apărute pe piață de la începutul anului, conform ZF.ro.
 aboneaza-te
36. Mega Image

Raportat la extindere, noiembrie a reprezentat pentru Mega Image cea mai profitabilă lună a anului curent, perioadă în care retailerul belgian a deschis o treime din magazinele noi.  Mega Image a evoluat pe piața locală de la 16 la 410 magazine,  timp de 10 ani. Deoarece retailerul este prezent pe piaţa locală cu mai multe branduri şi mai multe formate de magazine, a ajuns astăzi la 456 de unităţi în România.

Mega Image a primit, în cadrul Galei Forbes Cool 2015, premiul pentru cel mai cool brand de retail care activează în România.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea de magazine în Bucureşti, Braşov, Constanţa, Ploieşti şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image,  Shop&Go, AB COOL FOOD , Gusturi Româneşti. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia care operează în prezent pe trei continente.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii