FacebookTwitterLinkedIn

Mega Image City Mall are o suprafaţă de aproximativ 915mp şi patru case de marcat care vor sta la dispoziţia clienţilor, pentru a asigura un flux optim, astfel încât aceştia să-şi poată realiza cumpărăturile rapid.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 194 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail.

Anul trecut, o creștere importantă a expunerii pe televiziune a avut-o supermarketul Mega Image: 146,1%.

După ce recent a fost vândut pentru 17,3 milioane de euro – cumpărătorul este nimeni altul decât Ioannis Papalekas, acelaşi om de afaceri care vânduse mallul în 2006, pentru peste 100 de  milioane de euro – noul administrator mizează pe o reabilitare rapidă a faţadelor exterioare ale centrului comercial City Mall din Bucuresti. Livrările pentru acest proiect încep în luna decembrie 2012 şi au ca termen de finalizare iunie 2013.

ETEM Systems va furniza sistemele pentru pereţi cortină, sistemul pentru intrările principale cu înaltă izolare termică şi minimum 9.000 de metri pătraţi de panouri compozite din aluminiu.