FacebookTwitterLinkedIn

Noul magazin va fi deschis oficial pentru public începând cu vineri, 14 martie 2014, este situat pe Bd. Camil Ressu nr. 76 A şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 96 mp. Prin conceptul Shop&Go, Mega Image oferă clienţilor posibilitatea de a face cumpărăturile rapid, în apropierea locuinţei sau în drum spre casă, printr-o varietate de peste 2000 de produse alimentare disponibile.

“Vom continua să fim aproape de comunitățile din cartierele din București, astfel încât să răspundem nevoilor clienților noștri și să le oferim cea mai bună ofertă de produse la prețuri competitive. În tot ceea ce facem, ne bazăm pe inovație și, în final, oferta de produse, serviciile și experiența din magazin sunt la cel mai înalt nivel de calitate. De exemplu, prin cele două magazine Concept Store deschise, cât și prin lansarea magazinului AB Cool Food, consumatorii pot descoperi o nouă experiență culinară și un sortiment unic de produse,” a afirmat Xavier Piesvaux, director general al Mega Image.

Prin conceptul Shop&Go Mega Image oferă posibilitatea celor care vor să devină antreprenori,să preia un magazin Shop&Go pe care să-l gestioneze. Mega Image pune la dispoziţie experienţa în retail, în timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fără riscurile de a începe de la zero.

Până la finalul lunii martie, Mega Image urmează să mai deschidă alte două magazine noi.