FacebookTwitterLinkedIn

Investiția înglobează tehnologie medicală digitală ultra-performantă, un centru digital de investigații radiologice, o sală de intervenții chirurgicale, dar și un studio foto de configurare a zâmbetului, toate acestea coordonate de o echipă medicală formată din 40 de specialiști.

mihai_marcu_ok

“Suntem foarte încântați de achiziția pachetului de acțiuni DENT ESTET, iar dincolo de cifre, care se dovedesc a fi în continuare conform previziunilor noastre, știam care sunt abilitățile echipei medicale și a managementului. La mai puțin de un an de la începerea colaborării, am reușit să deschidem această primă clinică digitalizată, care nu doar că urmează direcțiile de dezvoltare stabilite, dar și aduce un aport semnificativ pieței de profil. Concurează cu ușurință cu orice clinică premium din lume și întărește poziția de lider a MedLife”, susține Mihai Marcu, Președintele Consiliului de Administrație al MedLife.

rsz_noua_clinica_dent_estet_1_bvd_aviatorilor

Prin parteneriatul cu MedLife, noua clinică le oferă pacienților recoltarea și efectuarea analizelor medicale necesare în cazul procedurilor complexe.

Grupul de clinici Dent Estet, controlat de MedLife, din mai 2016, a obținut, anul trecut, o cifră de afaceri de 6,8 milioane de euro, cu 20% mai mult decât cea din anul precedent, datorită creșterii numărului de pacienți și a solicitării de tratamente mai complexe, protetica dentară și implantologia generând cele mai mari venituri.

Citește și: Afacerile Grupului Dent Estet din 2016 au ajuns la 6,8 milioane de euro

Grupul a inaugurat în 2008 Dent Estet 4 Kids și în 2012 Dent Estet 4 Teens, primele clinici stomatologice din România și din Estul Europei dedicate exclusiv copiilor și adolescenților. Grupul mai deține Asociația Dental Office Managers (ADOM), prin intermediul căreia organizează cursuri de management medical specializat pe clinici stomatologice.