Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

MedLife a raportat o cifră de afaceri de 400 de milioane de lei în primul semestru al acestui an

Operatorul de servicii medicale MedLife a anunţat o cifră de afaceri de 400 de milioane de lei în primul semestru al acestui an, în creștere cu 33% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform comunicatului de presă difuzat de companie.
Medlife (3)

Cea mai mare creștere s-a înregistrat pe segmentul de clinici. „Astfel, cel mai mare a avans a fost înregistrat de clinici, care au raportat o creştere de 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, urmate de spitale, cu o creştere de 40% faţă de primele şase luni ale anului 2017. Clasamentul continuă cu laboratoarele, farmaciile şi divizia de corporate”,  se arată în comunicat.

Mihai Marcu, preşedintele MedLife, a precizat că, în prima jumătate a anului, compania a înregistrat peste 34.000 de pacienţi.

În primul semestru al acestui an, MedLife a achiziţionat trei operatori medicali: clinicile şi spitalul Polisano, Ghencea Medical Center şi Solomed Group.

Pentru al doilea semestru al acestui an, se prevede menținerea ritmului accelerat de dezvoltare al companiei, cu o creștere proiectată de peste 20% față de 2017.

BUGETELE DE PUBLICITATE LA TELEVIZIUNILE DE FILME ȘI SERIALE

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii