FacebookTwitterLinkedIn

Potrivit reprezentanților companiei, tranzacția urmează să fie analizată de către Consiliul Concurenței.

“Neolife este un inovator în medicină, tehnici și echipamente revoluționare de diagnostic și tratament au fost aduse în România prin ei, iar expertiza pe care o au în aplicarea celor mai avansate protocoale europene pentru tratamentul bolilor îi propulsează în top. (…) Mai mult, date fiind expertiza și excelența în radioterapie și medicină nucleară dezvoltate de către Neolife în țări vecine precum Bulgaria și Republica Moldova, ne propunem, pe viitor, să dezvoltăm parteneriate care să depășească granițele României”, a declarat Mihai Marcu, Președinte & CEO MedLife Group.

Neolife Medical Center România, cu un total de 250 de angajați și colaboratori, a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 92 milioane lei, în creștere cu peste 30% față de anul 2019.

“MedLife are în derulare încă 2-3 tranzacții de M&A importante atât pe zona de oncologie, cât și pentru creșterea rețelei prezente din România. Este important pentru noi să anunțăm că vom continua achizițiile la un nivel susținut și în anii ce urmează, și că avem din ce în ce mai mult apetit de a depăși granițele. (…) Investim masiv în mărirea rețelei din România care este deja substanțial mai mare decât orice altă rețea privată, cu o acoperire net superioară la nivel de județ și în Capitală”, a mai declarat Mihai Marcu.