FacebookTwitterLinkedIn

MedLife își continuă planurile de extindere și inaugurează o nouă unitate medicală în Municipiul Sibiu.  Cea mai nouă hyperclinică MedLife este dispusă pe 5 nivele și se întinde pe o suprafață de 1500 mp.

Potrivit reprezentanților companiei, investițiile în această nouă unitate depășesc suma de 2,5 milioane de euro. Pe lângă centrul pentru adulți, cu cabinete de cardiologie, neurologie, ginecologie, oftalmologie, ortopedie, endocrinologie, reumatologie, medicină internă și medicină de familie, ecografie, urologie și neurochirurgie, dermatologie, medicina Muncii, Hyperclinica MedLife Sibiu integrează și un centru pentru copii cu cabinete de pediatrie, cardiologie, neurologie, gastroenterologie și boli de nutriție, ortopedie, chirurgie, pneumologie, alergologie oftalmologie, endocrinologie.

De asemenea, noua unitate cuprinde și centre integrate de recuperare, diabetologie, medicina muncii, recoltare și un departament de imagistică și senologie.

„Deschiderea unei noi unități MedLife în Sibiu face parte din planul de dezvoltare organică la nivel național. Ne bucurăm că putem oferi pacienților din Sibiu și din proximitate încă o clinică medicală, cea mai mare din oraș, în cadrul căreia, atât copiii, cât și adulții, au acces la servicii medicale de top, la standardele unui sistem european. Așa cum am mai anunțat, avem ambiții importante pe zona de dezvoltare și vom continua în mod susținut și în anii ce urmează planul de extindere, atât organic, cât și prin achiziții”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife Group.

Echipa medicală este formată din peste 50 de medici, cu echipe integrate pe specialități (ginecologie, cardiologie, ortopedie, diabet, endocrinologie, neurologie ș.a.).

MedLife este prezent în Sibiu din 2018, odată cu achiziționarea integrală a pachetului de acțiuni a diviziei de servicii medicale Polisano. De atunci, cele 2 spitale și cele 3 clinici Polisano, rețeaua de laboratoare și centre de recoltare, precum și centrul de radioterapie-oncologie fac parte din Grupul MedLife.

Sistemul Medical MedLife a pornit în urmă cu aproape trei decenii.