Cautare
, Staff

Sănătate |
|

MedLife investește 700.000 de euro în prima sa hyperclinică din Brăila

MedLife deschide prima sa hyperclinică din Brăila, în care va investi 700.000 de euro.
 aboneaza-te
MedLife Braila 11

Situată în zona Aleea Parcului, hyperclinica MedLife Brăila se întinde pe o suprafață de 540 de metri pătrați.

Aceasta va oferi servicii integrate de ambulator, imagistică și analize de laborator – servicii medicale multidisciplinare și tratamente – pentru 24 de specialități, printre care neurologie, cardiologie, ginecologie, ecografie, pediatrie, gastroenterologie, ORL și dermatologie.

Noua unitate cuprinde o sală de investigații gastroenterologice, un salon și 14 cabinete medicale destinate consultațiilor și investigațiilor clinice și paraclinice. Echipa medicală este formată din aproximativ 60 de angajați, medici și personal de suport.

Inaugurarea unei noi hyperclinici, și prima din Brăila, cea de-a 19-a din portofoliul MedLife, susține planurile noastre de extindere și dezvoltare națională și ne bucurăm că putem oferi pacienților o unitate medicală modernă, unde vor putea beneficia de servicii medicale integrate la cele mai înalte standarde. Am început în expansiune și continuăm în același ritm accelerat, urmând direcția pe care am anunțat-o, încă de la începutul anului, către investitorii și acționarii noștri. Vom prospecta, în continuare piața, în vederea extinderii la nivel național, în orașele cu o populație medie, atât prin achiziții, cât și prin proiecte de tip greenfield”, a declarat Mihai Marcu, președintele și CEO-ul MedLife.

MedLife a deschis prima hyperclinică în 2004, iar, în prezent, deține 19 astfel de unități în București, Arad, Timișoara, Galați, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Cluj și Ploiești.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii