Cautare
, Staff

Sănătate |
|

MedLife a finalizat achiziția Ghencea Medical Center

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, ca cifră de afaceri a anunțat finalizarea tranzacției de cumpărare a pachetului de 90% de acțiuni al companiei Ghencea Medical Center din București.
Spitalul de pediatrie MedLife

Ghencea Medical Center, cu o activitate de zece ani pe piață, a înregistrat în decursul anului trecut o cifră de afaceri de 8,7 milioane de lei, iar pentru anul acesta mizează pe o creștere de 20%.

Furnizorul de servicii medicale are în componență două clinici, în București și Măgurele, cu 135 de angajați, cadre medicale și angajați de suport, oferind pacienților o gamă de investigații pentru zonele de laborator și imagistică, tratament specializat în recuperarea medicală și medicină alternativă.

Totodată, Ghencea Medical Center este unul dintre furnizorii relevanți de servicii medicale în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București (CASMB), acoperind peste 25 de specialități, printre care medicină de familie, pediatrie, reumatologie, gastroenterologie, neurologie, cardiologie, psihiatrie, urologie, dermatologie și ORL.

MedLife a raportat, în primul trimestru din 2018, o cifră de afaceri consolidată pro-forma în valoare de 196,8 milioane lei aferentă acestei perioade, în creștere cu 34% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Pentru 2017, cifra de afaceri consolidată pro-formă a fost 638 de milioane de lei, în creștere cu 27% față de 2016 și o EBITDA pro-formă ajustată de 82,3 milioane de lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii