Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Sănătate |
|

MedLife depășește cota de piață de 45% la abonamente

Rețeaua de servicii medicale a ajuns la peste 320.000 de abonați la nivel național cu 29 clinici, 18 laboratoare și șase unități spitalicești.
medlife.jpg

MedLife anunță că a  înregistrat la nivelul anului 2014 un număr de 320.000 de abonați în creștere cu 16.5% față de 2013. Potrivit datelor existente, compania este prima care a depășit o cotă de piață de 45% la nivel național pe piața de abonamente medicale de la lansarea acestora, 1996.

Dezvoltarea este și rezultatul extinderii din ultimul an, când au fost inaugurate trei clinici de mari dimensiuni în Iași, Galați și Constanța. De asemenea, la începutul anului, Medlife achiziționa grupul Sama. Rețeaua anunță că până la sfârșitul lunii martie va adăuga încă două unități spitalicești, ajungând astfel la un portofoliu de opt spitale.

“Ne-am dezvoltat continuu pe această piață a abonamentelor preplătite și în mai puțin de 10 ani de când am intrat pe această piață, am ajuns lider detașat, având aproape jumătate din numărul total al abonaților la nivel național”, spune Mihai Marcu, Președinte CA MedLife.

Cel mai mare operator medical privat din România vizează în continuare o creștere accelerată a portofoliului de abonați în special la nivel regional, “unde piața este abia la început și are un potențial mare de creștere”, adaugă Marcu.

Pentru anul 2015, MedLife și-a stabilitca țintă un avans de 20%, dublu față de ritmul de creștere al pieței de profil.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii