Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

MedLife a demarat procedura de achiziție a Stem Cells Bank din Timișoara

MedLife, unul dintre liderii pieței de servicii medicale private din România, anunță intrarea pe un nou segment de business, prin achiziționarea pachetului majoritar al Stem Cells Bank din Timișoara.  
Mihai Marcu.jpg

Aceasta este cea de-a doua tranzacție inițiată de MedLife anul acesta, după achiziționarea pachetului de 55% din grupul de firme Centrul Medical SAMA și Ultratest din Oltenia. Stem Cells Bank își desfășoară activitatea în București și în Timișoara, în cel din urmă oraș aflându-se și banca de depozitare. „Această nouă tranzacție ar însemna pentru noi, pe de o parte, consolidarea poziției de lider în vestul României și, pe de altă parte, inaugurarea unei noi linii de business – recoltarea și depozitarea celulelor stem. Decizia de a intra pe această nouă linie de business reprezintă un pas firesc în dezvoltarea businessului nostru”, declară Mihai Marcu, Președinte CA MedLife. Dacă în cadrul maternităților clinicii au loc peste 3.500 de nașteri anual, MedLife își propune să ofere soluții integrate pentru mamă și copil, acum toate sub umbrela aceluiași brand, mai spune proprietarul companiei.

În urma finalizării tranzacției, MedLife va deține pachetul majoritar, iar acționarii actuali vor deține pachetul minoritar și vor continua să asigure managementul companiei și pe viitor. Mihai Marcu spune că MedLife nu intenționează să dețină soluțiile și ideile de business, ci doar să ajute la implementarea unei guvernanțe corporative și să asigure o promovarea integrată a acestor unități, oferindu-le, la nevoie, suport financiar. „Pentru noi, un parteneriat cu cel mai mare operator de pe piața serviciilor medicale private ar însemna o oportunitate extraordinară în evoluția activității noastre”, spune Dimitrios Bimpis, Managing Partner, Stem Cells Bank.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii