Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Medicul președintelui Donald Trump susține că acesta nu mai reprezintă un risc de transmitere a COVID-19

Sean Conley, medicul lui Donald Trump, a spus sâmbătă că preşedintele american nu mai este considerat un risc privind transmiterea noului coronavirus şi că nu mai este nevoie să se izoleze, informează News.ro.
President Trump Participates in an Opening Up America Again Roundtable, Washington, District of Columbia, USA - 29 Apr 2020

„Acum, la zece zile de la apariţia simptomelor, fără febră de mai bine de 24 de ore şi toate simptomele îmbunătăţile, gama de teste avansate a dezvăluit că nu mai există dovadă de replicare activă a virusului. Voi continua să îl monitorizez clinic pe măsură ce revine la programul activ”, a declarat Sean Conley.

El a adăugat că Trump a demonstrat „încărcătură virală în scădere”. Încărcătura virală face referire la cantitatea de virus prezentă în orice mostră luată de la pacient, fie sânge fie, în cazul Covid-19, secreţii.

Donald Trump este aşteptat să revină în campanie luni, când are programat un miting în Florida. Marţi ar trebui să ajungă în Pennsylvania, iar miercuri, în Iowa, notează New.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii