FacebookTwitterLinkedIn

Avand competente in colposcopie si ecografie obstetricala si ginecologica, Dr. Catalin Haiduc va realiza interventii minim invazive si histeroscopice pentru diverse afectiuni ginecologice, consultatii si ecografii de specialitate, va monitoriza sarcinile si va asista nasterile in cadrul maternitatii Medicover.

Care sunt cele mai importante atuuri dobandite in Spitalul Filantropia pe care le veti folosi in noul rol din spitalul privat?

Spitalul Filantropia are o vasta experienta atat in nasterile naturale sau prin operatia cezariana, cat si in cazul urgentelor din sfera obstetrica-ginecologie. Am gasit la Medicover medici dedicati, cu experienta atat in sistemul de stat cat si in cel privat. Mi-am propus sa creez o adevarata echipa care sa actioneze unitar, sa raspunda solicitarilor rapid conform unor protocoale si sa fie oricand pregatita pentru asistarea nasterilor naturale sau prin cezariana. Cred foarte mult in abilitatile si competentele fiecarui medic, dar in aceeasi masura sunt convins de puterea de actiune si de rezultatele extraordinare ce pot fi obtinute in echipa. Cel mai important pentru viitoarele mamici este experienta medicala si in egala masura relatia pe care o stabilesc cu medicul, confortul emotional de a se sti pe cele mai bune maini. Si, bineinteles, conditiile de cazare si aparatura medicala in cazul nasterii propriu-zise. Toate aceste asteptari si dorinte sunt pe deplin indeplinite in maternitatea Medicover.

In Romania numarul femeilor care aleg sa nasca natural este foarte scazut in comparatie cu celelalte tari europene. Care credeti ca este rolul medicului in decizia viitoarei mamici?

Sunt promotorul unui stil de viata cat mai sanatos, iar, in ceea ce le priveste pe pacientele mele, intotdeauna le indrum catre nasterea naturala atata timp cat starea de sanatate nu impune alta modalitate. Acest lucru se va intampla si la Medicover, unde impreuna cu echipa mea de medici si moase vom oferi toate informatiile pentru a pregati viitoarea mamica pentru nasterea naturala si ingrijirea bebelusului.

De ce ati recomanda unei viitoare mamici sa nasca la maternitatea Medicover?

Maternitatea Medicover ofera servicii integrate de la monitorizarea sarcinii, curs de educatie prenatala “Arta de a fi parinte”, pachete de nastere all-inclusive, monitorizare postnatala si acces la Hotline dedicat mamicilor 24 de ore din 24, pentru sfaturi medicale. Pentru a-i pregati pe viitorii parinti pentru aceasta experienta, echipa medicala se implica foarte mult in educarea si informarea lor corecta ceea ce le ofera siguranta si increderea de care au nevoie.

Satisfacţia pacientelor noastre depinde de calitatea tuturor serviciilor oferite în cadrul spitalului. Fiecare rezervă este dotată cu baie proprie, sistem de climatizare, televizor şi frigider. Patul special cu saltea anatomica şi posibilităţi de reglare asigură confortul pacientei, iar sistemele adiacente de oxigenoterapie, aspiraţie şi monitorizare, conferă siguranţă maximă.

Spitalul pune la dispoziţie toate consumabilele si medicamentele atat pentru mama cat si pentru nou-nascut (halat, prosoape, papuci şi obiecte de igienă de unică folosinţă, scutece etc), precum si dieta personalizata pe durata internarii. Tot ce trebuie să faca parintii este sa stea linistiti si să se bucure de primele zile alături de bebeluşul lor. Oricând are nevoie de asistenţă, trebuie doar să apese pe un buton şi echipa medicală ii va oferi sfaturi despre îngrijirea bebeluşului, alăptare sau pentru o recuperare rapidă.

Spitalul Medicover este singurul spital privat din Romania care ofera un pachet unic de nastere, cu toate serviciile incluse. In plus, Spitalul Medicover are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București atât pentru pachetele de naștere oferite de Maternitatea Medicover, cât și pentru procedurile medicale și intervențiile chirurgicale. De acum pacientele pot beneficia de aceleasi servicii si pachete de nastere la preturi mult mai mici. Mai multe detalii despre serviciile oferite sunt incluse pe site-ul www.medicover.ro