Cautare
, Forbes Staff

SportsMoney |
|

Medicover și Synevo România, venituri mai mari cu 19,3% în primele nouă luni, până la 55 mil. euro

Operatorul de servicii medicale Medicover și laboratoarele Synevo România au înregistrat o creștere a veniturilor de 19,3% în primele nouă luni ale anului, până la 55 milioane de euro, față de 46,1 milioane de euro în aceeași perioadă din 2016.
 aboneaza-te
Medicover Galati (receptie)

„Achiziția Iowemed, rețeaua de vârf din județul Constanța este o componentă strategică a planurilor noastre. Vom continua să căutăm oportunități care completează gama actuală de servicii”, a declarat Adrian Peake, director general Medicover România.

Medicover România este prezentă de peste 21 de ani pe piața serviciilor de sănătate private și are de o rețea de 25 de clinici în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați, Pitești, Năvodari, Eforie Nord) și un spital generalist în capitală – Spitalul Medicover. Medicover România face parte din Medicover, companie internațională care oferă servicii medicale și de diagnostic, fondată în 1995.

În primele nouă luni, Synevo România și-a extins gama de servicii de diagnostic de laborator, iar în luna septembrie a inaugurat primul departament de histopatologie digitală.

Laboratoarele Synevo România, parte din Medicover, oferă peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. Synevo România administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 75 de centre de recoltare a probelor biologice și realizează peste 13 milioane de teste pe an.

La nivel internațional, Medicover, companie listată la Bursa din Stockholm, raportează o creștere a veniturilor de 17,2% în primele nouă luni ale anului față de aceeași perioadă a lui 2016, la 427,5 milioane de euro.

 „Asistăm în continuare la o dezvoltare stabilă a piețelor din Polonia și România, unde înregistrăm cerere semnificativă pentru serviciile pe care le oferim și nu estimăm schimbări majore ale condițiilor de piață”, a declarat Fredrik Rågmark, CEO al Medicover.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii