FacebookTwitterLinkedIn

Peste 100 de medici din rețeaua Medicover se vor deplasa la domiciliul pacientului și vor oferi consultații de medicină generală, medicină internă, pediatrie, kinetoterapie, ecografie și analize medicale.

„Deschidem un nou capitol în medicina privată, oferind acces direct la expertiza echipei medicale a rețelei Medicover. Telemedicina a permis pacientului să contacteze medicul din confortul propriei case. Acum, pacientul poate accesa mai mult decât o consultație sau opinie de la distanță, respectiv o paletă largă de servicii medicale de diagnostic și tratament, realizate în persoană de medicii specialiști”, adaugă Radu L. Gorduza, director general Medicover România.

Noul serviciu va putea fi accesat telefonic din luna decembrie în București.

„Am luat toate măsurile pentru a rămâne alături de pacienții noștri, investind în dezvoltarea de noi instrumente de accesare a serviciilor medicale și de tratare a pacienților, inclusiv în implementarea unor instrumente de chirurgie robotică sau cele mai avansate soluții de imagistică. De 25 de ani Medicover contribuie la creșterea calității actului medical din România punând bazele unor inovații și instrumente precum abonamentele sau produsele de asigurare medicală, centrele de excelență sau serviciile de evacuare medicală pentru persoane asigurate în alte state”, a mai explicat Radu L. Gorduza.

Medicover România aniversează 25 de ani de activitate, perioadă în care compania s-a dezvoltat prin investiții de la zero, achiziții și parteneriate locale care au construit o amprentă națională puternică. România a fost printre primele țări pe harta grupului Medicover, fondat, de asemenea, în urmă cu 25 de ani de suedezii Bengt Beckmann și Jonas af Jochnick.

„Privind în urmă, este uimitor să vedem câte am realizat de la deschiderea primei clinici în Varșovia, în anul 1995 și până în prezent. Suntem mândri pentru că în 25 de ani am reușit sa construim o organizație puternică, al cărei scop principal este de a avea grijă de sănătatea pacienților. România joacă un rol esențial în dezvoltarea companiei în sud-estul Europei, calitatea personalului medical de aici fiind unul dintre cele mai importante active ale noastre”, a declarat Fredrik Ragmark, CEO Medicover.

În prezent, Medicover România deține o rețea care cuprinde trei spitale, 26 de clinici, dintre care 4 cu spitalizare de zi, 25 clinici on-site, o unitate mobilă și 109 clinici partenere. Numărul total de medici din rețea este de 1.165, în timp ce totalul personalului ajunge la 2.500.