Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Sănătate |
|

Medicover România, investiție de 20 de milioane de euro în dezvoltarea unui spital modern

Oficialii Medicover anunță o nouă investiție greenfield în București pentru dezvoltarea unui spital ultramodern în valoare de 20 de milioane de euro, care va avea un bloc operator cu opt săli de operație, ambulatoriu integrat, un departament de imagistică High Tech și peste 150 de paturi.
default

„Vom construi un spital pentru viitorul îngrijirii medicale”, a declarat dr. Florinela Cîrstina, director general Medicover România. „Investiția va reflecta tot ceea ce am învățat despre asistența medicală în cei 26 de ani de activitate ai Medicover în România, aplicând cele mai bune practici și dezvoltând un spital în care vom opera eficient și utiliza cele mai noi progrese tehnologice în beneficiul pacienților noștri”, a completat aceasta.

Reprezentanții Medicover susțin că investiția implică transformarea și redarea către comunitate a unei clădiri de birouri cu o suprafață de 15.000 metri pătrați, precum și a celor două clinici Medicover din zona Pipera.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii