FacebookTwitterLinkedIn

The Bridge este o clinică multidisciplinară care oferă acces la 24 de specialități medicale și o echipă de 80 de specialiști.

Principiul de proximitate și complementaritate care funcționează în The Bridge reprezintă un model pe care compania dorește să îl aplice în cadrul tuturor clinicilor din rețea.

„Inaugurarea clinicii The Bridge face parte din stategia de extindere a rețelei Medicover în România și este unul dintre proiectele prin care ne-am dorit să fim cât mai aproape de pacienții noștri, să putem răspunde nevoilor lor medicale. Prin crearea acestui spațiu modern și confortabil, ușor accesibil, într-o clădire premium, investițiile alocate pentru noua clinică facilitează accesul pacienților la o experiență medicală completă, punându-le la dispoziție o întreagă rețea de servicii de diagnosticare și tratament aflate la cele mai înalte standarde”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România.

Citește și: Medicover și Synevo România și-au crescut veniturile cu 41% în primul trimestru al anului 2019, până la 29,9 mil. euro

O componentă importantă este și colaborarea cu Cardiogrup, una dintre cele mai mari și specializate echipe de cardiologi din sistemul medical privat din România, coordonată de Prof. Univ. Dr. Dragoș Vinereanu.

Noua clinică Medicover The Bridge beneficiază și de echipamente medicale moderne și dotări tehnologice, cum ar fi e-Receptie, un serviciu digital complet de Self-Check–In și Self-Check-Out, prin care pacienții pot acum să se autentifice, să fie ghidați către cabinetul medicului și chiar să plătească, dacă este cazul, în mai puțin de 30 de secunde. În clinica The Bridge va fi introdus curând și serviciul Medicover Express – o aplicație digitală care ajută la eliminarea timpilor de așteptare din clinici și îi ajută pe pacienți să aibă acees rapid la o specialitate medicală.

Medicover România este prezentă de peste 23 de ani pe piața serviciilor de sănătate private și deține o rețea de 37 de clinici în București și în țară și două spitale generaliste: unul în capitală și celălalt în Oradea.