Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Sănătate |
|

Medicover, investiție de peste 5 milioane de euro în patru centre de imagistică

Reprezentanții Medicover anunță extinderea business-ului cu patru noi centre de imagistică high-tech în București, Iași, Constanța și Craiova.
angiograf

Potrivit acestora, noile centre de imagistică Medicover vor fi dotate cu sisteme medicale de ultimă generație produse de GE Healthcare și vor acoperi servicii precum computer tomografie, rezonanță magnetică nucleară, angiografie și radiologie convențională.

„Am investit în cele mai noi tehnologii de pe piaţă pentru a putea oferi pacienţilor noștri servicii medicale de înaltă calitate şi precizie, de la controale de rutină, până la examinări avansate. Importanța accesului la îngrijire medicală într-un orizont rezonabil de timp și în comunitatea din care pacientul face parte nu a fost niciodată mai mare ca astăzi. Am avut în vedere acest lucru când am ales locațiile noilor centre de imagistică”, a declarat dr. Florinela Cîrstina, director general al Medicover România.

Deschiderea noilor centre de imagistică este estimată pentru anul 2022. Medicover România activează în sistemul privat de sănătate din anul 1995 și deține în prezent o rețea de 25 de clinici în București și în țară, trei spitale generaliste: în capitală, la Oradea și Craiova, 29 de cabinete on-site și are peste 250 de unități medicale partenere.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii