FacebookTwitterLinkedIn

Clinica pune la dispoziția pacienților peste 30 de specialități medicale, printre care pediatrie, cardiologie, chirurgie generală sau medicină fizică și recuperare medicală. Alte facilități oferite includ, printre altele, un centru acreditat de vaccinări internaţionale, un departament de ginecologie ce permite efectuarea de colposcopii, intervenții și ecografii specifice, morfologie fetală 3D și 4D, precum și un departament complex de cardiologie ce realizează teste de efort, ecocardiografii și monitorizări ale tensiunii arteriale.

Medicover, în drumul spre dublarea afacerilor

De asemenea, centrul de recuperare medicală, destinat atât adulților, cât și copiilor, oferă terapii pentru remedierea afecțiunilor musculo-scheletale, gimnastică medicală de tonifiere musculară și dezvoltare, electroterapie, laserterapie, ultrasunete, terapie cu unde de şoc extracorporale, băi galvanice, termoterapie, kinetoterapie.

Medicover, investiție de 400.000 de euro pentru noua clinică din Ploiești

„Continuăm să punem în aplicare strategia de extindere a rețelei Medicover România prin noua clinică multidisciplinară de la Galați, un pas ce duce „harta” noastră la opt orașe”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România. 

15 despre 2015: 15 evenimente desfășurate în domeniul sănătății în 2015

În prezent, echipa de profesioniști a Medicover Galați reunește 40 de medici și va continua să se extindă. Clinica este situată pe Strada Tineretului I, lângă Piața Energiei.