Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

Medicover a cumpărat cele cinci centre medicale Iowemed

Medicover, furnizor de servicii medicale și de diagnostic private, a achiziționat rețeaua medicală Iowemed din județul Constanța, care include cinci centre medicale, dintre care două în municipiul Constanța.
rsz_iowemed_constanta

Tranzacția extinde rețeaua companiei în regiune, iar planurile prevăd, de asemenea, extinderea echipei și gamei de servicii medicale oferite local. Activitățile rețelei achiziționate sunt complementare celor ale Medicover.

„Vom colabora îndeaproape cu noii noștri colegi, pentru a facilita schimbul de cunoștințe, experiență și tehnologie. Avem planuri de dezvoltare locală, atât în ceea ce privește gama de servicii medicale, cât și echipa, și suntem încântați să le implementăm alături de o companie locală recunoscută și apreciată, cum este Iowemed”, a declarat Adrian Peake, director general Medicover România.

Citește și: Afacerile Dent Estet au crescut cu 28% în trimestrul I din 2017, până la 2 mil. euro

Rețeaua Iowemed oferă peste 30 de specialități medicale la cele mai înalte standarde, atât pentru pacienți individuali, cât și pentru angajații din companii. Iowemed oferă, de asemenea, servicii de Medicină Maritimă, pentru cei care au nevoie de certificate medicale specifice pentru activitățile de navigație. 

Medicover România este prezentă de peste 21 de ani pe piața serviciilor de sănătate private și dispune de o rețea de 25 de clinici în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați, Pitești, Năvodari, Eforie Nord) și un spital generalist în capitală – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii