Cautare
, Staff

Sănătate |
|

Medicover achiziționează Centrul Medical Phoenix din Oltenia și se extinde în zona de sud-vest a țării

Furnizorul suedez de servicii medicale Medicover a semnat un contract de achiziție pentru Centrul Medical Phoenix, operator medical privat din zona Olteniei.
Medicover Galati (receptie)

Achiziția face parte din strategia de expansiune a grupului Medicover și în regiunea de sud-vest a României.

“Această achiziție marchează o etapă importantă pentru Medicover, contribuind la creșterea prezenței în regiunea de sud-vest a țării. Am studiat, de ceva timp, această zonă și ne bucurăm că am găsit partenerul potrivit în Centrul Medical Phoenix. Aceasta este a treia achiziție din ultimele șase luni. Vom continua strategia noastră de creștere, atât organic, cât și prin achiziții”, a declarat Adrian Peake, Director General, Medicover România.

Centrul Medical Phoenix este un operator medical privat din Oltenia care deține o rețea de opt centre medicale în Craiova, Târgu Jiu, Slatina, Calafat și Drăgășani.

„În ultimii nouă ani am investit constant pentru a oferi pacienților noștri din regiune cele mai bune servicii medicale. Cu un partener precum Medicover, putem să continuăm dezvoltarea noastră în regiune mult mai rapid și continuând să îmbunătățim calitatea serviciilor”, a declarat Ionuț Silviu Vasile, Director General, Centrul Medical Phoenix.

Odată finalizată, aceasta va fi a treia tranzacție majoră a grupului Medicover în România în anul 2018. În prima jumătate a anului, Medicover a anunțat achiziția Spitalului Pelican din Oradea, urmată de preluarea Centrului Medical Academica din București.

Medicover a raportat în prima jumătate a anului 2018 o creștere de 17,2% a veniturilor locale, care s-au ridicat la 42,2 milioane euro. Rețeaua este prezentă în România prin lanțul de spitale și clinici Medicover și laboratoarele și centrele de recoltare Synevo.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii