Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

The Medical Channel se lansează în România

The Medical Channel
The Medical Channel se va lansa în România pentru distribuția pe cablu, satelit și IPTV, a anunțat distribuitorului televiziunii, Anda Mânza, director Alma Media, luni, 5 octombrie, în cadrul Convenției de Comunicații Electronice din România, informează Media Expres.

Anda Mânza a mai spus că alături de alaturi de DaVinci Learnig, cealaltă televiziune pe care o distribuie în România prin compania sa Alma Media, televiziunea The Medical Channel va educa telespectatorii „într-un domeniu spinos foarte des abordat în familii, domeniul medical, și își propune să aducă medicina mai aproape de oameni”.

Televiziunea se plasează în contrast cu internetul, încercând să devină o sursă credibilă de informații medicale, foloseste experti avizati, programele fiind realizate inclusiv cu experți locali în țările în care se distribuie. Printre tematicile abordate se numără alergiile, boala alzhaimer, transplantul de măduvă, ce este migrena, cancerul de sân, cum să controlezi colesterolul, cum să alegi scaunul pentru copii în mașină, cum să trăiești cu cancerul de prostată, cum să îngrijești gemenii etc.

Televiziunea s-a lansat în luna iulie 2014 în Slovenia, apoi au urmat Bosnia și Herzegovina, Serbia, Croația, în urmă cu două săptămâni s-a lansat în Bulgaria și zilele acestea se lansează în România, a spus Anda Mânza. Vor urma Austria, Germania, Elvetia.

În Slovenia televiziunea are 52% penetrare din piața de distribuție, la numai două luni de la lansare.

Televiziunea va emite din Polonia și este distribuită în România printr-o linie închiriată prin internet.

CITEȘTE: „HAIDEȚI ÎN TEAM BUILDING!”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii