FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, va deschide după un proces de renovare majoră al șaptelea hotel Mercure din România. Potrivit reprezentanților hotelului, acesta va avea 46 de camere, 2 săli de ședințe cu o capacitate de până la 150 de participanți, un restaurant panoramic generos, un bar și un centru spa cu piscină interioară încălzită.

„Este o mare satisfacție pentru noi să adăugăm încă o destinație portofoliului Accor din România și cu atât mai mult cu cât este al doilea hotel cu același proprietar. Aceasta este o dovadă a puterii rețelei de distribuție cât și a profesionalismului Accor. Mediaș și împrejurimile sale au un potențial turistic imens și suntem nerăbdători să-i sporim vizibilitatea prin rețeaua noastră. Cu caracterul său autentic, Mercure este brandul ideal pentru a dezvălui farmecul specifical locurilor și poveștile oamenilor”, a afirmat Cătălina Roșu, Director Dezvoltare pentru România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă Accor.

Potrivit acesteia, hotelul se va alătura rețelei internaționale Mercure și va fi administrat de Accor în cadrul unui contract de management cu compania locală Daflog.

Unitatea își va întâmpina primii oaspeți luna viitoare.