FacebookTwitterLinkedIn

Ebiquity este o companie independentă, specializată în performanța marketingului (marketing performance), care dispune de instrumente capabile să îmbunătățească deciziile de brand, bazate pe informații, dar să și crească performanța brandurilor și afacerilor pe canalele de comunicare integrate.

Potrivit acordului de parteneriat, Media Hub furnizează servicii de audit media și consultanță la nivel local pentru clienții Ebiquity activi pe piețele din România și Bulgaria, aliniate la standardele și metodologiile utilizate de liderul în audit media la nivel global.

Sorin Doru, managing partner al Media Hub, a declarat: „Acesta este un parteneriat de tip win-win. Ebiquity beneficiază de expertiza noastră și de cunoașterea îndeaproape a celor două piețe, în timp de Media Hub are acces la clienții importanți ai Ebiquity, precum și la metodologiile lor și la echipele cu un grad ridicat de experiență la nivel global”.

La rândul său, Dietmar Kruse, CEO Continental Europe al Ebiquity, a spus: „Know-how-ul Media Hub și excelenta lor cunoaștere a mediului de afaceri de aici reprezintă un activ valoros pentru Ebiquity. Acest parteneriat întărește implicarea Ebiquity în îmbunătățirea performanței marketing-ului la nivel global, dar și în dezvoltarea afacerii noastre în Europa Centrală și de Est.”

Media Hub, înființată în 2006, oferă servicii de audit media și funcționează independent de grupurile de comunicare autohtone și internaționale. Misiunea Media Hub este de a asigura retur pe investiția pe care clienții săi o fac în media și, astfel, să contribuie la creșterea valorii brandurilor lor.