Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Media Galaxy face reduceri cu ocazia împlinirii a 12 ani pe piața românească

Unul dintre cei mai importanți reduceri electro-IT din România, Media Galaxy, împlinește 12 ani de prezență pe piața locală, motiv pentru care a pregătit reduceri la mii de articole.
 aboneaza-te
Media Galaxy

Promoția se va desfășura în perioada 17-31 martie 2016, atât în rețeaua de magazine Media Galaxy, cât și pe mediagalaxy.ro.

Dorim să aniversăm cei 12 ani de prezență pe piață alături de clienții noștri, făcând ceea ce știm cel mai bine – oferind acces la cea mai variată gamă de produse electro-IT pasionaților de tehnologie. Tocmai de aceea, până la finalul lunii martie, clienții Media Galaxy pot alege dintr-o gamă extinsă de articole, cu prețuri reduse semnificativ”, spune Carmen Capitănescu, Marketing Director Media Galaxy.

Black Friday: Media Galaxy, reduceri de până la 75%

Timp de două săptămâni, retailerul acordă reduceri  de preț pentru produse din toate categoriile. Astfel, clienții pot alege dintr-o gamă de peste 20.000 de articole aflate în stoc propriu, disponibile online și offline, cu posibilitatea de ridicare din magazin a produselor comandate online, sau prin rezervarea acestora în magazin, cu opțiunea de livrare acasă.

Printre produsele aflate la reducere se numără televizoare de ultimă generație, laptopuri, tablete, smartphone-uri sau smartwatch-uri.

VEZI ȘI:  Altex România, cifră de afaceri de 433 milioane de euro în 2015

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii