FacebookTwitterLinkedIn

Cu Wozniacki și Halep într-o formă excelentă la Melbourne, Eurosport România (cu o creștere audiență de 70%) și Eurosport Danemarca (cu o creștere 64%) se numără printre numeroasele piețe care au înregistrat o creștere semnificativă a cifrelor de audiență față de anul 2017.

Prima victorie a lui Casper Ruud (Norvegia) într-un meci de Grand Slam, a ajutat Eurosport Norvegia să înregistreze o creștere de 117% față de 2017, în timp ce Fabio Fognini (Italia), în turul patru, a dus Eurosport Italia la o creștere de 16% față de anul trecut.

Peter Hutton, directorul executiv al Eurosport, a declarat: „Performanța eroilor europeni locali în cadrul Australian Open de anul acesta și oferta noastră de producție localizată de excepție s-au dovedit a fi câștigătoare, mai mulți fani urmărind de această data turneul. Eurosport continuă să schimbe tendințele atunci când vine vorba de cererea consumatorilor de sport viu. În cazul în care produsul este de bună calitate, fanii îl vor urmări. Ne așteptăm ca ultimele zile ale turneului să fie de succes, iar fanii să îi urmărească pe cei patru jucători europeni – Wozniacki, Halep, Marin Cilic și Roger Federer – concurând în fața ochilor noștri, live pe Eurosport ”.

Sâmbătă, de la ora 10:30, finala Halep – Wozniacki va fi difuzată în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE ÎN URBAN – ANUL 2017