FacebookTwitterLinkedIn

„În urmă cu 18 ani, în 1995, am deschis primul restaurant McDonald’s din România – McDonald’s Unirii. În prima zi,acesta a întâmpinat peste 15.000 de clienţi– un număr, record dacă ne raportăm la alte deschideri de restaurante care au avut locîn aceeași perioadă în Europa. Acesta a fost doar începutul. Astăzi, McDonald’s România este un brand matur, complex, parte din cultura modernă românească”, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

Filosofia unică a lui Ray Kroc a fost să construiască un lanţ de restaurante care să fie renumit pentru produsele alimentare de calitate şi pentru metodele uniforme de preparare a acestora. Şi-a dorit să ofere produse care să aibă acelaşi gust în fiecare dintre restaurantele companiei. El este cel care a creat Sistemul McDonald’s: compania, furnizorii și partenerii cu francize McDonald’s – care stă la baza succesului realizării visului său.

Acum, McDonald’s este un brand emblemă la nivel global,al patrule cel mai valoros brand din lume în conformitate cu Millward Brown, cel mai mare prim angajator al lumii și cel mai recunoscut simbol din lume.

În România McDonald’s este un angajator important și totodată partener de încredere al comunității,o companie care s-a dezvoltat odată cu stilul de viață și preferințele consumatorilor săi. Are cel mai mare lanț de magazine din țară – 65 în 21 de orașe și a însumat peste 120 de milioane de euro investiți în restaurante, în modernizarea echipamentelor și a spațiilor destinate preparării alimentelor și clienților.

În total, sunt peste 51 de milioane de clienți serviți în fiecare an și peste 400.000 de sandvișuri au fost vândute în ultimii zece ani. Apoi, McDonald’s și-a arătat și grija pentru familii, prin cele peste 20.000 de spectacole susținute de Ronald McDonald, peste 750.000 de copii care și-au sărbătorit ziua de naștere la McDonald’s, peste 1 milion de Euro investiți de către Fundația pentru Copii Ronald McDonald în proiecte de sănătate și 9.000 de părinți care au trecut pragul celor două Case Ronald McDonald – din Timișoara și București.