Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Gastronomie |
|

McDonald’s România extinde lanţul de cafenele McCafé cu 5 unități până la sfârșitul acestui an

McDonald’s România, cel mai mare lanţ de restaurante de pe piaţa locală, extinde reţeaua de cafenele McCafé cu cinci unităţi, în Bucureşti, Buzău, Piteşti şi Craiova, pentru a ajunge la 19 cafenele până la finalul anului. Două cafenele au fost deja deschise în august, în urma unei investiţii de 720.000 lei, informează MEDIAFAX.
mccafe

Compania a deschis la începutul lunii o cafenea în Bucureşti, în restaurantul din Titan, investind 350.000 de lei în locaţie, se arată într-un comunicat al McDonald’s.

Restaurantul din Titan funcţionează din anul 2010 şi deserveşte zilnic circa 2.000 de clienţi. Totodată, compania a inaugurat vineri o McCafé în restaurantul din Buzău, în urma unei investiţii de peste 370.000 de lei.

Înfiinţat în 1999, restaurantul din Buzău are o capacitate de 53 de locuri în interior şi 72 pe terasă, cu peste 2.500 de clienţi zilnic.

McDonald’s vrea să mai deschidă în perioada următoare o cafenea în restaurantul din zona Păcii din Bucureşti una în restaurantul Piteşti Gară şi una în restaurantul din Craiova.

McDonald’s România pregăteşte investiţii de peste 13 milioane lei în acest an, în deschiderea de McCafé-uri. La nivel naţional, restaurantele au 55 de milioane de vizitatori pe an.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii