Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

McDonald’s România a dat startul campaniei aniversare şi a transformat Piața George Enescu într-un labirint de zâmbete

În București, peste 1000 de oameni au sărbătorit bucuria și zâmbetele, trecând pragul unui labirint imens construit în Piața George Enescu transformată de McDonald’s România într-un adevărat loc de joacă.  
mcdonalds_labirintul zambetelor

Evenimentul face parte din inițiativa globală imlovinit24, prin care McDonald’s oferă 24 de cadouri de bucurie, în 24 de orașe, pe parcursul a 24 de ore. Ziua a început în Australia cu o cană de cafea uriașă în care trecătorii s-au putut juca și relaxa în drum spre muncă, a continuat cu un “Big Mac Selfie” în Dubai și un concert surpriză susținut de Jessie J pentru un grup de fani norocoși în Londra, pentru a se termina cu un concert în Los Angeles susținut de Ne-Yo.

Labirintul zâmbetelor din București a fost locul în care surprizele s-au ținut lanț de la miezul zilei până spre seara pentru toți cei care i-au trecut pragul.

„Conceptul imlovinit24 este foarte simplu: McDonald’s este parte din viața a zeci de milioane de oameni prin micile bucurii pe care le oferă zilnic. Credem că aceste cadouri de bucurie exprimă cel mai bine ceea ce face și McDonald’s în România de aproape 20 de ani. Anul acesta se împlinesc 20 de ani de când McDonald’s a deschis primul restaurant în România, tocmai de aceea ne-am dorit foarte mult să le oferim prietenilor McDonald’s un moment creat special pentru ei. Labirintul zâmbetelor a fost gândit exact așa cum e clientul nostru: plin de energie, curios, iubitor de aventură și mereu cu zâmbetul pe buze”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii